Over tuinaanleg en onderhoud Sels

Als kleine jongen was ik al zeer geïnteresseerd in alles wat met groenvoorziening te maken had. Hierdoor heb ik op 12-jarige leeftijd ook gekozen om een tuinbouwopleiding te gaan volgen te Herentals.

Tijdens deze studie kwam ik in aanraking met de aanleg en onderhoud van tuinen. Dit lag mij enorm en ik ben mij hierin gaan verdiepen. Dankzij de stages en praktijkervaringen die we daar opdeden studeerde ik af.

Maar toch vond ik dit niet genoeg dus ben ik nog verder gaan specialiseren in tuinaanleg op de hogeschool Geel. Tijdens deze studie ,in 2013, heb ik het besluit genomen om op te starten in bijberoep en dit te combineren met mijn opleiding. In 2014 studeerde ik af en heb ik de beslissing genomen om van mijn bijberoep mijn hoofdberoep te maken, namelijk het aanleggen en onderhouden van tuinen, bedrijfsterreinen, maar ook verhardingswerken, grondwerken en vellen van bomen.

Tijdens mijn jaren van werk en opleiding heb ik zowel kleine als grotere projecten tot een goed einde gebracht. Deze kan u bezichtigen bij mijn referenties.